Οι συνεργάτες μας

Η Ποιότητα – Έμπνευση - Διάθεση, αποτυπώνεται στη δουλειά μας!

Σε κάθε εργασία μας δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αισθητική & τεχνική εικόνα της δουλειάς μας για την οποία και θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι. Η κάθε δουλειά μας είναι ξεχωριστή και μοναδική. Όλες οι δουλειές μας επεξεργάζονται λεπτομερώς με μεράκι και αγάπη για να είναι όλοι οι πελάτες μας ικανοποιημένοι!

asikidis
Συντονιστής της επιχείρησης, φωτογράφος και εικονολήπτης. Διδάκτωρ του τμήματος Βιολογίας έμαθε την φωτογραφική τέχνη από τον πατέρα του και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια φωτογραφικών εταιρειών αλλά και καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων. Είναι η «ψυχή» της επιχείρησης και σχεδιάζει την πορεία της. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στην φωτογραφία όσο και στο βίντεο.

ΑΣΙΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Φωτογράφος, εικονολήπτης
victoria
Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και φωτογράφος. Πτυχιούχος σχολής αισθητικής, ασχολείται κυρίως με τις πωλήσεις, την αισθητική του καταστήματος και την φωτογράφηση εκδηλώσεων και μυστηρίων.

ΠΑΥΛΙΔΟΥ – ΑΣΙΚΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Ιδιοκτήτρια, φωτογράφος
pagratids
Εξωτερικός συνεργάτης, με ειδικότητα την ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας και του βίντεο. Δάσκαλος ειδικής αγωγής και προγραμματιστής εκπαιδευτικών λογισμικών με πολλές διακρίσεις και βραβεία.
nikos
Φωτογράφος, σπουδαστής της σχολής φωτογραφίας ESP, με ιδιαίτερο ταλέντο στην φωτορεπορτασιακή φωτογράφηση  - PJ.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

Φωτογράφος
aslaniglou
Εικονολήπτης με ικανότητα λήψης βίντεο υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Ιδιαίτερα αγαπητός από τους πελάτες.

ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

Εικονολήπτης
george
Συνεργάτης στην επιχείρηση, υπεύθυνος στην εγκατάσταση και στην υποστήριξη της υψηλής τεχνολογίας. Τέλειος γνώστης όλων των νέων τεχνολογιών, δίνει απάντηση σε κάθε ερώτηση των πελατών και λύνει κάθε πρόβλημα της επιχείρησης στον τομέα αυτόν.

ΚΑΦΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τechnician of digital technology